Handelsbetingelser

FRAGT OG LEVERING

Drømmeliv.dk sørger for levering med GLS eller Privat Fragtmand (gælder kun møbler) til den leveringsadresse, der er angivet på din ordre. Vi bestræber os på at sende din pakke fra lager indenfor 1-2 arbejdsdage, men ved højtider eller udsalg må du regne med lidt længere leveringstid. Alle leveringer sendes som pakkepost, og kan derfor spores, hvis det bliver nødvendigt. Drømmeliv kan ikke drages til ansvar for leveringsforsinkelser, når pakken er overgivet til fragtmand.

Når vi afsender din ordre vil du pr. e-mail modtage en leveringsbekræftelse samt et track and tracenummer via SMS, så husk altid at skrive dit mobil telefonnummer. Pakken anses for leveret ved overgivelse til fragtmand.

Du har mulighed for at vælge mellem levering til Erhverv eller til GLS pakkeshop. Ved sidstnævnte vil du modtage en besked, når varen ligger klar til afhentning i den af dig udvalgte pakkeshop. Dette gælder dog ikke for pakker leveret på palle (typisk møbler).

Alle palleleveringer er til kantsten og bliver sendt som virksomhedslevering, hvilket betyder, at der skal være nogen til at modtage pakken, med mindre du har skrevet forinden, at pakken må stilles. I så fald gælder de samme regler som ved Flexlevering. Skriver du din privatadresse på leveringen, skal du således sørge for, at der er nogen til at modtage varerne, eller at du har angivet Flexlevering og skrevet, at varerne må stilles, i fald du ikke er hjemme. Vi har bedt alle vores chauffører om at kontakte kunden 1 time forud for levering. Vi har desværre ikke mulighed for at bestemme eller underrrette mht. leveringstidspunktet på dagen.

Endelig har du mulighed for at afhente varerne selv direkte på vores lager, Kviemarken 15 4750 Lundby eller i Roskilde. Ved afhentning i Roskilde må du påregne op til 3-5 dages leveringstid. Ring venligst og aftal nærmere på tlf. 30 30 67 90. Ved afhentning af varer fra lager, gælder returretten fra den dato pakken er klar til afhentning. Møbler kan ikke hentes fra lager med mindre der foreligger en særlig aftale.

 

GÆLDENE FRAGTRATER FOR DK:

Til Virksomhed el Privatadr. med Flex
0-5 kg. = 39,-
6-14 kg. = 69,-
15-20 kg. = 120,-
21-50 kg. = 500,-
over 51 kg = 700,-

GLS Pakkeshop
0-5 kg. = 49,-
6-14 kg. = 89,-
15-50 kg. Kan ikke leveres til pakkeshop

Henter selv 

0-10 kg. = Gratis

 

VED KØB AF MØBLER:

Flere af vores store møbler kommer fra decentralt lager, og du må derfor beregne en længere leveringstid. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@droemmeliv.dk for oplysninger om leveringstid på et givent produkt. Alle møbler leveres ved dørtrin i gadeplan. Alle møbler skal altid returneres i original og intakt emballage. Du må påregne at blive debiteret de faktiske fragtudgifter ved annullering eller returnering af special bestilte møbler. Special bestilte varer kan kun sendes retur efter forudgående SKRIFTLIG aftale og omfattes ikke af de gældende regler for internethandel.

 

RETURFORSENDELSER OG FORTRYDELSESRET:

Du har 14 dages fuld returret på alle  varer (undtagen f.eks. afklippede metervarer, bånd, special bestilte varer etc.). Medlemmer af Drømmeliv får 30 dages returret ved at skrive MEDLEM på vedlagte fakturakopi (Gælder dog ikke nedsatte varer samt julevarer). Du skal blot returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den og i original emballage. Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen på din konto i løbet af en måned - men typisk indenfor få dage. Ved annullering af sendte varer eller nægtet modtagelse af special bestilte møbler, vil du blive debiteret fragten.

OBS! Varer vi får retur pga.:
1. du har fortrudt dit køb og/eller nægter modtagelse
2. du har indtastet fejl i leveringsadressen
vil blive modregnet fragtgebyr svarende til vores fragtomkostninger.

Du afholder altid selv omkostninger og ansvar for returforsendelsen med mindre andet er aftalt - Dette gælder også ved returforsendelser med gratis returlabel. De 14 dages returret gælder fra den dag, du modtager varen, og til vi modtager den tilbage igen – dette gælder både alm. varer og udsalgsvarer. Vi forbeholder os retten til at returnere en for sent modtaget vare (på købers omkostning), hvis den overskrider deN GÆLDENDE returret. Drømmeliv tager ikke varer retur, der er bestilt hjem specielt til dig, med mindre det er aftalt skriftligt.

NB! Bemærk at vi ikke modtager pakker retur, der er sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthuset, og du kan ikke levere varer tilbage i Roskilde.

VIGTIGT: Husk altid at vedlægge fakturakopi ved alle returforsendelser, så vi hurtigt kan se, hvor pengene skal krediteres til. Vi anbefaler, at du sender varerne retur som pakkepost, så de kan spores! Drømmeliv påtager sig intet ansvar for forsvundne eller sent leveret pakker sendt som almindelig post

 

Varer sendes retur til vores lager  på adressen:

DRØMMELIV APS

KVIEMARKEN 15

4750 LUNDBY

 

NB! Dette gælder også varer hentet fra kontoret i Roskilde.

 

 

GARANTI OG REKLAMATIONSRET:

Tjek altid alle dine varer ved modtagelsen eller straks efter modtagelsen. Hvis en vare er behæftet med synlige fejl og mangler eller er blevet skadet under forsendelsen, skal du, hvis muligt, afvise leveringen. Ellers skal du hurtigst muligt, og senest i løbet af næstfølgende hverdag, kontakte kundeservice på mail: info@droemmeliv.dk, Vedlæg en beskrivelse af fejlen samt billeder af såvel fejlen, som kassen og emballagen, hvis fejlen kan være opstået under fragt. Så snart reklamationen er blevet godkendt, bytter vi varen uden yderligere fragtomkostninger for dig. Ønsker du alligevel at annullere handlen, står du selv for returforsendelsen. Vær opmærksom på, at retten til at reklamere over synlige fejl/mangler eller skader på en vare bortfalder, hvis ovennævnte reklamationsfrist ikke overholdes.

VIGTIGT: Husk altid at vedlægge fakturakopi ved alle returforsendelser grundet reklamation, og skriv tydeligt ud for den pågældende vare, at den sendes retur som reklamation efter aftale.

Du har 2 års garanti på alle varer købt i Drømmeliv. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

NNB! Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer.

Vind et gavekort på 2000,- kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til en værdi af 2000,- kr. Som nyhedsbrevsmodtager får du automatisk tilsendt vores nyhedsbrev med vanvittig gode medlemstilbud, inspiration og nyheder, og så får du automatisk 30 dages returret på et væld af varer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med kun et klik nederst i nyhedsbrevet.

Powered by Magento extensions - Magento checkout