Fortrydelsesret/returnering af varer:

Du har 14 dages fuld returret på alle  varer (undtagen f.eks. afklippede metervarer, bånd, special bestilte varer etc.). Du skal blot returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den og i original emballage. Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen på din konto i løbet af en måned - men typisk indenfor få dage. Ved annullering af sendte varer eller nægtet modtagelse af special bestilte møbler, vil du blive debiteret fragten.

OBS! Varer vi får retur pga.:
1. du har fortrudt dit køb og/eller nægter modtagelse
2. du har indtastet fejl i leveringsadressen
vil blive modregnet fragtgebyr svarende til vores fragtomkostninger.

Du afholder selv omkostninger for returforsendelser. VIGTIGT: Vi anbefaler, at du sender varerne retur som pakkepost, så de kan spores! Hvis du sender dele af en ordre retur, som udløser gratis fragt, vil du blive pålagt fragt på 49,- for den resterende ordre på ordre under 600,- kr. De 49,- kr. vil blive fratrukket krediteringen.

NB! Bemærk at vi ikke modtager pakker retur, der er sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthuset, og du kan ikke levere varer tilbage i Roskilde.

NNB! Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer.

Vind et gavekort på 2000,- kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til en værdi af 2000,- kr. Som nyhedsbrevsmodtager får du automatisk tilsendt vores nyhedsbrev med vanvittig gode medlemstilbud, inspiration og nyheder, og så får du automatisk 30 dages returret på et væld af varer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med kun et klik nederst i nyhedsbrevet.

Powered by Magento extensions - Magento checkout