LEVERING:

Drømmeliv ApS sørger for levering med GLS eller Privat Fragtmand (gælder kun møbler) til den leveringsadresse, der er angivet på din ordre. Vi bestræber os på at sende din pakke fra lager indenfor 1-2 arbejdsdage, men ved højtider eller udsalg må du regne med lidt længere leveringstid. Alle leveringer sendes som pakkepost, og kan derfor spores, hvis det bliver nødvendigt. Drømmeliv kan ikke drages til ansvar for leveringsforsinkelser, når pakken er overgivet til fragtmand.

Når vi afsender din ordre vil du pr. e-mail modtage en leveringsbekræftelse samt et track and tracenummer via SMS, så husk altid at skrive dit mobil telefonnummer. Pakken anses for leveret ved overgivelse til fragtmand. 

Du har mulighed for at vælge mellem levering til Erhverv eller til GLS pakkeshop. Ved sidstnævnte vil du modtage en besked, når varen ligger klar til afhentning i den af dig udvalgte pakkeshop.

Endelig har du mulighed for at afhente varerne selv direkte på vores lager, Kviemarken 15 4750 Lundby eller i Roskilde. Ved afhentning i Roskilde må du påregne op til 3-5 dages leveringstid. Ring venligst og aftal nærmere på tlf. 30 30 67 90. Ved afhentning af varer fra lager, gælder returretten fra den dato pakken er klar til afhentning. Møbler kan ikke hentes fra lager med mindre der foreligger en særlig aftale.

 

VED KØB AF MØBLER:

Flere af vores store møbler kommer fra decentralt lager, og du må derfor beregne en længere leveringstid. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@droemmeliv.dk for oplysninger om leveringstid på et givent produkt. Alle palleleveringer er til kantsten og bliver sendt som virksomhedslevering, hvilket betyder, at der skal være nogen til at modtage pakken med mindre du har skrevet på ordren, at pakken må stilles. I så fald gælder de samme regler som ved Flexlevering. Skriver du din privatadresse på leveringen, skal du således sørge for, at der er nogen til at modtage varerne, eller at du har angivet Flexlevering og skrevet, at varerne må stilles, i fald du ikke er hjemme. Vi har bedt alle vores chauffører om at kontakte kunden 1 time forud for levering. Vi har desværre ikke mulighed for at bestemme eller underrrette mht. leveringstidspunktet på dagen. Alle møbler skal altid returneres i original og intakt emballage.Special bestilte varer kan kun sendes retur efter forudgående aftale og omfattes ikke af de gældende regler for internethandel.GÆLDENDE TAKSTER:

Til Virksomhed
0-5 kg. = 39,-
5-15 kg. = 69,-
16-50 kg. = 120,-
over 50 kg. = 250,-

Pakkeshop
0-5 kg. = 49,-
5-15 kg. = 89,-
16-50 kg. = 120,-
over 50 kg. = 250,-

Henter selv
0-15 kg. = Gratis
Over 15 kg - ikke mulig 


RETURNERING AF VARER:

 Du har 14 dages returret på alle varer (undtagen f.eks. afklippede metervarer, bånd, special bestilte varer etc.). Du skal blot returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den og i original emballage. Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen på din konto i løbet af en måned - men typisk indenfor få dage. Du afholder selv omkostninger for returforsendelser. VIGTIGT: Husk altid at vedlægge fakturakopi ved alle returforsendelser, og skriv tydeligt ud for den pågældende vare, hvis den sendes retur som reklamation efter aftale. Hvis du sender dele af en ordre retur, som udløser gratis fragt, vil du blive pålagt fragt på 49,- for den resterende ordre på ordre under 600,- kr. De 49,- kr. vil blive fratrukket krediteringen.

Varerne sendes retur til vores lager:

Drømmeliv ApS
Kviemarken 15
4750 Lundby

NB! Bemærk at vi ikke modtager pakker retur, der er sendt pr. efterkrav eller til afhentning på posthuset, og du kan ikke levere varer tilbage i Roskilde.

NNB! Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer.

Vind et gavekort på 2000,- kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til en værdi af 2000,- kr. Som nyhedsbrevsmodtager får du automatisk tilsendt vores nyhedsbrev med vanvittig gode medlemstilbud, inspiration og nyheder, og så får du automatisk 30 dages returret på et væld af varer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med kun et klik nederst i nyhedsbrevet.

Powered by Magento extensions - Magento checkout