Om Drømmeliv

Hos Drømmeliv.dk lægger vi stor vægt på at være en ærlig, miljørigtig og kvalitetsbevidst forretning med et højt serviceniveau. Vores mål er at finde nye og spændende varer i og udenfor Danmark, og at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til den moderne kunde, der interesserer sig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet. Vi søger altid med lys og lygte efter miljørigtige produkter, der dels er produceret af certificeret og/eller miljørigtige råvarer; produkter, der er fremstillet under ordnet arbejdsforhold, og som også har en lang holdbarhed. Vi ønsker absolut ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" mentalitet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os enten via mails på info@droemmeliv.dk eller per telefon +45 30306790 (mandag-torsdag 09.00-15.00. Fredag 10.00-14.00). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Hjælp os til at blive bedre. Vi ønsker, at Drømmeliv.dk skal være din foretrukne shop på nettet, og derfor lytter vi meget gerne til dig, hvis du har idéer og forslag til, hvad vi kan gøre bedre. Har du noget på hjertet, så skriv til kris@droemmeliv.dk eller direkte på vægen på vores Drømmelivsgruppe på Facebook. Som medlem af vores Drømmelivgruppe får du endvidere tilbudt ganske særlige fordele og rabatter, så kig forbi.

 

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer
Det kan altid ske fejl. Dette kan både være på lageret men også være en trykfejl, eller at der har været angivet en forkert pris på varen. Vi tager i denne henseende forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Har du bestilt en vare, som vi ikke kan levere, vil vi så hurtig som muligt kontakte dig. Medlemsrabatter og kuponer samt tilgodebeviser kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

God fornøjelse!

Vind et gavekort på 2000,- kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til en værdi af 2000,- kr. Som nyhedsbrevsmodtager får du automatisk tilsendt vores nyhedsbrev med vanvittig gode medlemstilbud, inspiration og nyheder, og så får du automatisk 30 dages returret på et væld af varer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med kun et klik nederst i nyhedsbrevet.

Powered by Magento extensions - Magento checkout